Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg att allt kommer att ordna sig på nått sätt

 

Säg att allt ordnar sig till det bästa

Lugna mig och min oroliga själs framfart

Låt inte grubbleriet ta över

Låt inte vanmakten äta dig hel

Säg att allt ordnar sig på något sätt

Gör mig stark när jag känner mig svag

Stå emot motgångarna med lösningar istället  

Snälla säg mig att allt kommer ordna sig till det bästa

Ge mig modet och kraften att stå när jag vill lägga mig ned

Ge mig mod att leva med ångesten varje dag

Vad är det värsta som kan hända mig eller någon

medmänniska frågar jag mig 

Tryggheten är den viktigaste för mig en dörr där jag kan 

Stänga om mig och vara i mitt jag och mående

Det kanske l åter som en flykt 

Vem vet det är det kanske

 att gömma sig har jag gjort ett helt liv för allt som verkar

farligt och skrämmande 

Trösta mig nu bara och en än gång

Säg att allt kommer att ordna sig på nått sätt    




Fri vers av Fånga dagen
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-08 14:56



Bookmark and Share


  Regular
ALLT KOMMER att ordna sig en dag...ibland tar det bara lite längre tid...ett brutet ben har folk förståelse för kan ta tid att läka...själen verkar folk inte alls begripa sig på
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen