Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag behöver inte...

Jag behöver inte någon som påpekar vart enda fel på mig, jag är så löjligt medveten om dem själv!
Jag behöver inte någon som påpekar varje snedsteg jag gör, för jag vet att jag gör mycket fel!
Jag behöver inte någon som påpekar hur oviktig jag är, för jag vet själv att jag inte har någon betydelse!
Jag behöver inte någon som alltid påpekar när jag hör fel, för jag är själv sorgligt meveten om min usla hörsel!
Jag behöver inte någon som beteer sig som du gör...

Ändå är du en av de få personer jag inte kan leva utan!




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 01:59



Bookmark and Share


  glittervakuum
Ofta så sant
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy