Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mute!

Jag stängde av dig idag, tryckte på mute.
Mest för att du var ivägen, så nära, så påträngande.
Jag stängde av dig idag, för när du är nära så blir allt så löjligt verkligt!

Jag ville lämna dig idag, ensam, övergiven.
Precis som jag är.
Mest för att få se dig ensam, trampa tillbaks och förstöra dig lite.
Så som du har gjort med mig..

Jag vill hämnas på dig!
Vad fan har du gjort med mig?




Övriga genrer av Rude Billy
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-09 02:15



Bookmark and Share


    Ruffa
Fan vad den kändes aktuell, just idag!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy