Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga kärleksord

Inga kärleksord här
utan förgylld atmosfär

men om du längtar efter ord
utan känsla, har jag nog

någon skåpmat att förtälja
sågot som fasiken skulle sälja

men jag vill inte såra inte skrämma
bort allt som kunde hända

ty bortom tiden bortom rummet
fanns en väg som speglar ljummet

i minnet alla tusen av tusen chanser
som glada skratt och danser

så bleknar poesin i nuet

och jag vet jag vet , min vän
dessa minnen

kommer aldrig igen





Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-09 08:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna