Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst är väl det så...

Visst är det så
tänker jag nu och då

man skriver inte förrän
sången sjunger inom en

när orden klingar i nya nyanser
och man hittar flera fraser

man vrider och vänder
på alla sekvenser

med en lätt försening
finnner man en mening

med det som hände...

eller inte hände...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna