Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din kärlek

svävar

stapplar

föser saknad framför skorna

värmen från dig
vilar

mellan längtan och uppvaknande

oöverskådlig svårgreppbar

fyller rummen som varit obebodda




Fri vers av siamesen
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siamesen