Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite banalt kanske, men jag känner mig inte ens vass..idag.


Det fyrkantiga snacket...

Jag vill bli rund men en fyrkant jag är
utan pinnar och träskor ty en last jag bär

att inte se och inte göra
lyssnar dåligt , jag borde väl höra

ditt klagoskrik, som i rymden ljuder
men i mitt hjärta det bara sjuder

av evighetsfloskler i massa rader
av trams, jag förstår inte dessa fasader

var kom de ifrån och vart bär de hän
egentligen, det är väl något jag har på känn

som inte kommer ut , dit det ska
det stannar inne, nej vet du vad

trams hit trams dit , nu får det räcka
och ännu en gång jag lärt mig en "läxa"...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-09 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna