Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Att vara nära
bränns

men

Att vara långt borta
känns



Att vara mittemellan
gör vardagen grå

och

Att vara här
är att "stå ut" likaså




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 23:40



Bookmark and Share


  friheten
Väldig bra skriven!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna