Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är egentligen ingen kärleksdikt, utan en "väns" dikt, vänner kan man ju också sakna väldigt mycket...


Stilltje

Stilltje
men i luften sjuder det av rörelse

stilltje
och i huvudet sjuder det av tankar

stilltje
ner på gatan sjuder det av människor

stilltje
så i lägenheten intill sjuder det av röster

stilltje
in i tanken sjuder det av sorg

stilltje
allt du tog , förutom min smärta

som blev lämnad kvar
det är allt jag har

till minne av dig ...

Men stilltje

det kan ingen med sig ta...
och nu är allting bra ...

Jag känner ro...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-09 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna