Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Möten blir maktkamp. Man möter en läkare, försäljare ... Man blir dess slav...


Du tog över...

Det var som du tog över
mina tankar och handlingar

det slet i mitt inre
och jag vred mig runt

runt runt runt
det tog aldrig slut ....

Du sårade min själ
som ett övertramp

Vem var du, min vän
jag litade på dig

lade mitt liv i dina
beskyddande händer

var du då min vän
efter det som blev

du visste ej
vad du gjorde mig

kanske visste du ej
kanske visste du ej
kanske visste du ej

men nu vet jag
att det aldrig blir som förut

Trots det , du är förlåten
men jag glömmer det aldrig,

jag lovar...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 00:10



Bookmark and Share


  Smurfan
Sorgsen men fin.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna