Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp taget då nr 2

 

 

 

 

Släpp då taget

någongång måste vara den första

Att stå på egna ben

Nu får du ge dig

Klipp bort den där skiten

Och börja leva nångång

Men det sitter så förbannat hårt

Vadå

 vannmakten

 självömkan

 tycka synd om mig

Offerkappan som klär mig så bra då

Den är svår att göra sig av med

Den sitter som karlssons klister på mig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-10 00:19



Bookmark and Share


  Regular
Ja ibland är det så svårt att skära sig fri..
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen