Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Längtan

Jag längtar efter

något.

 

Men jag vet inte

vad.

 

Jag söker och vandrar

i väg.

 

Många är stigarna som

jag beträder på livets färd.

 

Somliga beströdda

med törnen, andra

med rosor.

 

Jag möter många

olika former av kärlek.

 

Svek och hat.

 

Finns kärleken?

 

Att vilja någon

annan väl.

 

Att någon vill mig väl.

 

Jag fortsätter min färd.

 

Söker i universum.

 

Tanken svindlar fri.

 

Ingen människa kan

fylla min innersta längtan.

 

Gud blir min tillflykt och min frid.

 

Jag är en vandrare igen.

 

Vandrar ut för att

 möta livet.

 

Efter mycken sorg är

jag fri.

 

Fri att älska igen.

 

Fri att ta emot kärlekens gåva.

 

Om jag skulle möta den

i framtiden.

 

 

© Eva Langrath 2008

 

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-10 11:48



Bookmark and Share


  Smurfan
Skön, vi är inte så många som vandrar med Jesus men jag är en av de många. Fin!:)
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP