Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Gråt

 

Sorgen är tung, den gör ont.

 

Den rister i själen.

 

Gråten är salt och kommer från djupet

den befriar smärtan.

 

Många tårar och mycket salt innan

sorgens fåglar flyger sin kos.

 

Befriad från smärtan

nu finns bara tomhet.

 

Vila i den vad kommer sen.

 

Vet inte

 

Stillheten kom och där fanns nuet.

 

Fånga nuet så att inte livet

försvinner.

 

Livet är nu inte då och inte sen.

 

Ge mig mod att leva nu.

 

© Eva Langrath  2007




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 647 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-10 11:51



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Jättefin. Om du vill minska radavståndet, pröva Enter + shift, så blir radavståndet enkelt.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP