Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ord som alltid består




Du är som solen

som när den reser sig

över horisonten

gör att stjärnorna försvinner

men ändå består



Allt försvinner med tiden ...



men


Det är Du

och

dina ord

som alltid består




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 564 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-10 12:41



Bookmark and Share


  Rude Billy
underbart vackert!
2008-09-11

  Elaine.S VIP
Läser och sparar , fantastiskt fin...
2008-08-10

  Quasimodo
En skön bild för det som bara är och inte förändras !!!
2008-08-10

  anits VIP
Vackert skrivit
2008-08-10

    ej medlem längre
Bilden av stjärnor som försvinner men ändå finns kvar under dagen.. är så fin. Ja vissa ord är eviga..
2008-08-10

  Smurfan
Fin, klockren.
Vad som än händer hans ord består.
Amen!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic