Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23 år och utan självrespekt

du kom med bussen

till min hållplats

min hållplats hette på den tiden

"23 år och utan självrespekt"

du hade kassen med dig

såklart

med mina kvarglömda saker

kassen skrek

"det är slut!"

men du virade in mig

i hårvaxiga (fåfäng var du också)

halvljumma "jag lovar"

och "nej, då, det är inte du"

"det är tidpunkten, jag, just nu

inte du"

"så kan du vänta på mig lite till

i 10 dagar

behöver jag ta paus

och tänka över

oss

seriöst

över semestern med grabbarna

till Aya Napa"






Fri vers av Alfie M
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-10 21:18



Bookmark and Share


  mayhem and order
Oh it´s a bittersweet symfoni and I like it:-)
mycket skön läsning...tackelitack!
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Alfie M
Alfie M