Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väskan

 

~

som man packar sin väska

packar man livet

som man använder sin packning

använder man erfarenheterna

som man packar den om igen för nästa rutt

fortsätter man livet

 

sparade jag utrymme för eventella på-färden-saker?

glömde jag nåt?

rensade jag undan onödigt för ny plats?

fick jag alls igen den?

bar jag den själv...

 

ska det resas på samma sätt

överallt

oavsett resmål?

 

får livet plats att resa genom mig

som jag reser genom livet?

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-10 22:16



Bookmark and Share


  Tellus Fortuna
Fint skrivet ... och ...ja, läser man andras i liv blir resorna fler...
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri