Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Effekten av rosor


Fick en ros idag
av mannen jag inte känner

inte älskar


en granne jag pratat med en gång


Den låg i mitt brevinkast

Funderade en stund på om jag skulle bli arg
eller irriterad

Kanske han skulle börja förfölja mig?
Kanske det var en psykopat
han hade ju trots allt gått över gränsen

Bestämde mig i alla fall för att bli glad

man blir ju det

av rosor...




Övriga genrer av tanto
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-07-19 00:04



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Rosor är inte någonting som bör förkastas
ej heller ett vänligt ord
eller en vänlig blick
Tror vi allt för ofta oss förhastar
av rädsla och misstro
inför möjligheten
att godhet och välvilja
inom de allra flestas hjärtan bo
2005-07-20

  Janjohan
Den här är vardagspoetisk!
2005-07-20

    Kevin
super duper bra
2005-07-20

  Marianne Kotilainen
En ros gör ingen trädgård.
Men kolla så det inte är en klängros nästa gång, å nästa å nästa..........
För då lär du ta fram RoundUp flaskan å spraya som bara den......
Bra skrivet å sköt om dej.
2005-07-19

  Daniel_78 VIP
jag blir glad av denna, vilket underbar människa som lämnar en ros! han kanske bara tycker du verkar trevlig och kanske lite galen =)
2005-07-19
  > Nästa text
< Föregående

tanto