Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet hur du känner

Det inre
knackar på

vill ut vill ut

Upp till ytan
klibbar fast

långsamt jag vet
jag vet

hur jag känner mig ...

Det yttre
knackar på

vill in vill in

In under ytan
klibbar fast

långsamt jag vet
jag vet

hur du känner dig ...

Jag värjer mig
från mig, från dig
tomheten sprider sig

jag blir tom tom ...

Tänker på jaget, stillheten
jag känner mig hel hel
hel igen...






Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-10 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna