Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mamma

Mamma mamma mamma ...

du vet jag älskar dig
fastän du ofta
tvivlar på mig

men du älskar mig ,jag vet

Och känslor är svåra att visa
när alla ser på
och du har de andra två

Mamma mamma mamma...

bli inte äldre nu
då förvinner du

det vill jag inte se
och inte har jag
tillräckligt hunnit ge

Mamma mamma mamma...

du har så många tankar
som snubblar fram ibland

jag ser dig bakom orden
fastän du känns
som i ett annat land

Mamma mamma mamma ...

det räcker inte alls
de samtalen vi har och hade
försvann någon annanstans

Mamma mamma mamma...

Se mig i min själ
jag lovar
jag önskar dig allt väl

Mamma mamma mamma ...

Var kvar så länge du kan
så länge du kan

För hamnar du i ett annat land
räcker inte längre min hand

Mamma mamma mamma...

Du lever vid sidan av mitt liv
jag vill du ska vara nära
men ändå vill jag göra som jag vill

Det har du äntligen förstått
under tider som gått

Mamma mamma mamma...

Var kvar så länge du kan
så länge du kan

För hamnar du i ett annat land
räcker inte längre min hand









Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-10 22:47



Bookmark and Share


  Regular
Fin och hedrande diktning...håll hårt i henne...de säger att man hara har barn till låns...vi som förlorat någon av våra nära...vet att de äldre inte kommer finnas där för alltid...
2008-08-11

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket fin!
Önskade att den inte tog slut, bara mer och mer....
2008-08-10

  friheten
Underbar skriven!

"För hamnar du i ett annat land
räcker inte längre min hand"
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna