Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till pappa

Du har varit stark
du har varit svag
du har varit
nära våra jag

även om
du aldrig förstått
att dina tankar
sakta förått

dina innersta
funderingar i tiden
och de formade sig
som molnen på himlen

Ditt livsverk
kan alla se
förutom jag
alla andra med...

Du kämpar på
med alla
håller samman
när väggarna "skallrar"

du vill att allt
ska var ipå plats
du vill inte
ligga någon till last

men vad gör väl det ,
du är inte bara
en av alla oss
lilla människoskara

som ser att
du är här
i livets spel
är med , och lär













Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-10 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna