Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hade hjälm i alla fall...

Varje dag en promenad läker min skada så jag slipper vada
i smärtor av fallet det som gick så galet

men jag blir hel igen och kan tänka sen´
blir allt som förut det tar inte slut

livet rullar på i cirklar och miljoner fintar
men jag blir bättre på att se och bättre på att ge

till andra det jag ej har och det jag har kvar
av filosofiska texter och tankar och förresten

tänker jag inte nu jag bara skriver ju
om att jag cyklade så fort att jag föll föll så stort

men jag blir hel igen och ser resten av sommaren
fläkta förbi i sakta mak det blir min sak

att försiktigare cykla oavsett vad andra ska tycka
jag flyter på i min takt i detta har andra ingen makt

jag lever och lär och är är är är




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-10 23:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
även i kärleken gäller det att ha viss skyddstillsyn o hjälm, överlevnadsinstinktens ängel sitter på ens axel och påminner om att nu har du glömt knäskydden igen...
skönt att du hade hjälm, iallafall
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna