Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En framtidsvision...eller

Från mitt fönster jag ser andra fönster
som också ser alla andras fönster

men dörarrna är låsta
och grindarna är stängda

alla har sitt alla tänker "mitt"

så skall det kanske vara
men i framtiden " vänta bara"

då är fönstren öppna
då fladdrar en gardin

och dörrarna öppnas
som på en undebart härlig film

och människorna är glada
och vackra alla i pengar vada

av att vi delar våran jord
genom en fredlig och rättvis metod

Alla pysslar med det de vill göra
och någon säger " vill du höra

mitt sista alster som handlar om dig"
och man känner det varmt inom sig

som många många gånger per dag
där konst och musik finns av alla de slag

lite kanske då liksom nu...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna