Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av gårdagens sörja...skapar jag ...

Jag finns jag finns
i nuets renhet

jag finns


Jag minns jag minns
i gårdagens sörja

jag fanns


Jag skall skapa jag skall skapa
i framtidens vision

skall jag skapa


av nuets renhet
av gårdagens sörja

skall jag skapa min framtid....








Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna