Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vill jag bara sova...

Nu vill jag bara sova
Nu vill jag blott ha ro

I själen och i kroppen
där vill jag nu bo

hela natten till ända
tills gryningen blir dag

och allas många tankar
och allas andetag

jag kommer då att möta
i livets karusell

men kan du tro jag vill
nu sova , det är kväll...








Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 00:52



Bookmark and Share


  Regular
Bra diktat...gillar såväl takt som innehåll. Applåd
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna