Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan livet och döden är bara ett steg





Mellan

leendet och tåren

är bara ett steg



Mellan

lyckan och olyckan

är bara ett steg



Mellan

kärleken och hatet

är bara ett steg



Mellan

Dig och Mig

är bara ett steg




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 500 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-08-11 10:58



Bookmark and Share


    lydriket
Denna text ger gåshudsläsning genom sina effektfulla kontraster. Vitalt.Vackert. Varmt.
2020-02-25

  Gunilla Karlsson
så sant, så självklart
Jag bokmärker denna
Tack!
2008-08-12

  Carola Zettergren
SUPERSNYGGT!!!..för visst...
2008-08-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Dikten förmedlar väl den hårfina gränsen mellan Skylla och Carybdis, hat och kärlek, ying och yang... Bra! tycker vännen Fredrik
2008-08-11

  Fånga dagen
Så ser verkliga livet ut mellan och brevid antingen eller
men ibland önska jag att det fanns ett mellanting
bra ord
kram Anna-Karin
2008-08-11

  Quasimodo
Så bara ett steg och så nära till allt !!
2008-08-11

    StinusFinus
Så sant så sant, superb!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic