Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stjärnklar natt

Vi låg där i gräset ute på fältet
En varm sommarnatt

Himlen färgad i nyanser svarta och blåa
Stjärnor tydliga skimrade som glitter

Ditt hjärtas puls tryckande emot ryggen
Värmen spridande igenom kläderna

Vi hade legat där i timmar
Men låg ändå kvar

Du ligger bredvid mig
Smeker mig över håret

Böjer dig sakta över mig
Kysser mig ömt på pannan

Armar smekandes längs sidorna
Höfter som varsamt omfamnas

Endorfiner forsar längs ryggmärjen
Behaglig rysning genom hela kroppen

Fingertoppar lekandes över brösten
händer insmygandes under tröjan

Läppar möter varandra i ett rus av stundens hetta
















Övriga genrer av Jessica Jungsin
Läst 775 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-09 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Jungsin
Jessica Jungsin