Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick inspiration utav en av mina absoluta favorit låtar, som är ett soundtrack till lejonkungen 2.


Vi är en

Du ska lära på din färd, att världen är en gåtfull plats
Ingen kan riktigt förstå den, eller varför vi ens existerar

Varje dag står vi fast, trots att vi ständigt faller
ner i mörkret, om och om igen

Men trots detta reser oss upp ur askan och fortsätter
att vandra genom ljusets tunnel på vårt livs färd

Vägen kan vara svår ibland och följd utav mörka frestelser
Men även i dom mörkaste stunder finns det ett ljus

För att innerst inne så är vi alla delar utav varandra
som två träd med samma rot

Glöm aldrig detta när du en gång sedan möter nån i nöd
just din hjälp kan betyda allt

För världen är du kanske bara en person
men för någon är du hela världen




Fri vers av Jessica Jungsin
Läst 453 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-06 22:57



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
kloka och lärorika ord
2011-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Jungsin
Jessica Jungsin