Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

Du är en person och speciell precis som livet
Jag kan aldrig nånsin ta dig för givet.
Du är som en våg, en blandning av hav,
Med dig nära blir du som ett hjärtas slag.
Känslan av saknad efter dig är som ett barn
sårbar men det känns ändå aldrig likandant.
Längtan efter dig känns som en sommarnatt,
Mysig och lugn men ändå som inget man haft.
Att få ha dig i min famn skulle betyda allt,
För den du är, utan dig känns allting kallt.




Fri vers av Jessica Jungsin
Läst 439 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-28 22:15



Bookmark and Share


  sellout
skön rytm, fin.
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Jungsin
Jessica Jungsin