Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens spel

Man behöver inte låtsas, eller spela ett spel
Att verka tuff på utsidan, men inombors känns allt fel.
Alla är vi sårbara, vi visar inte allt.
Verkar så lugn, tar allt kallt.

Allt kommer fram när ingen ser,
Instängd nånstans och inte orkar mer.
Hjärtat pumpar och luften blir tunn,
Ingen där, att göra dig lugn.

En fasad kan vara bra. men den är svag
Den faller i bitar, dag efter dag.
Jag tänker inte låtsas, eller spela spela nåt spel
Det löser ingenting, skapar ofta problem.

Allt får ta sin tid, utan en massa stress
Det sista som behövs, är jobbig press.
Det löser sig sen, om inte på nån dag
Ingen vill bråka om det, få till ett nytt slag.

Ta ett steg i taget, alla vill vi ha frid
När det känns bra så prata, det finns alltid tid




Fri vers av Jessica Jungsin
Läst 518 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-25 14:55



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
denna texten har du format bra
2010-02-26

  Nikolai Jungsin VIP
Levande och vackert.. fint beskrivet om något vi alla drabbas av.
2010-02-25

  Blidsberg
Fint. Bra skrivet.
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Jungsin
Jessica Jungsin