Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld som vore perfekt

vart du än går, ser du det
vad du än gör, känner du det

det finns överallt
i den värld vi känner till

lidandet

tänk om det fanns en annan väg att gå
där gräset är grönt och ingen behövde vara utsatt

där barnen kan springa utan att vara rädda
människor kan gå ut och känna sig trygga

men deras värld är inte sån

de som lever i de utsatta delarna av vår värld

varje natt är det tusentals barn som är sömnlösa
varje dag dör det barn som aldrig fick en chans

det får mitt hjärta att gråta när jag tänker på detta




Fri vers av Jessica Jungsin
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-01 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Jungsin
Jessica Jungsin