Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

Du säger att morgonen är den tid då ditt utseende sviker dig, men jag säger du har fel.

Dina ögon är slutna i en tidlös dröm

Morgonljusets strålar smeker din rodnad likt en mjuk hand rörelse

Ditt hår glimmar som pärlor på vattnets yta en solig dag

Du ligger i sängen, omedveten om att jag iaktar dig

Sovande som ett barn ovetande om verklighetens farligheter

Du säger att ditt utseende sviker dig på morgonen, men jag säger att då är du som vackrast.









Övriga genrer av Jessica Jungsin
Läst 546 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-30 20:52



Bookmark and Share


  Blidsberg
Underbart vackert. :)
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Jungsin
Jessica Jungsin