Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag Älskar dig

 

 

 

 

 

 

Älskar älskar inte

Känner känner starka

Hjärtat pumpar rusar i min kropp

Någon någon nej

 någon är du

Dina ord slår i mitt hjärta

 när du ger

 mig dom 

Förståndet förstår inte

Varför just du

Älskar mig

Jag skriver till

Dig

Att jag saknar dig

Så att det

Gör

ont

Du svarar

mig

Jag saknar

Dig

Jag Älskar

Dig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-11 13:07



Bookmark and Share


    StinusFinus
Gulligt :)
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen