Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lär dig att älska





Du lär dig att älska

genom

situationer

där

din förmåga att känna kärlek

sätts på prov




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 426 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-08-11 15:31



Bookmark and Share


  Havsbris
kanske jag är annorlunda,
jag lär inte mig
att älska, är kärleken
som lär mig att leva,
den finns eller icke,
man kan inte hitta på;

man kan lära sig att
älska allt i den man
älskar... ;o)
det är annan
historia!

kram
2008-08-12

    Oprofessionell
den här är klockren
vad mer kan man säga egentligen?
2008-08-12

  Lejonhjärtas poesi
Så sant och kloka tankar.
2008-08-11

  Werner Werklighet
... kärlek är ett handlings program inte en "talkshow"
2008-08-11

  Smurfan
Gott vännen! Syverän!
2008-08-11

    ej medlem längre
Helt rätt!
2008-08-11

  aol
så sant
läs min dikt älska
2008-08-11

  Kalle.O
Visdomsord att ta till sig...
2008-08-11

  friheten
Bra!
2008-08-11

  Fånga dagen
Hej är det så enkelt verkligen ?
vilket svårt ämne för mig alltså :)
tänkvärt och bra
2008-08-11

    ej medlem längre
Helt rätt... Det är i praktiken som kärleken sätts på prov.. inte i ord endast..
2008-08-11

  Hildegun Relefors
Och att den nyligen uppfunna empatipricken i hjärnan fungerar!
2008-08-11

  Quasimodo
Klokt och insiktsfullt med kärlek !!!
2008-08-11

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic