Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig från ensamheten

Möt mig halvvägs
jag lovar att komma
Ensamheten lockar mig
inte längre

Möt mig och ta mig härifrån
jag lovar att följa med
Mina ben har stelnat
av ilska

Värm upp mitt kalla hjärta
jag lovar att jag vill
Väggen av is
är tjock

Kyss mina okyssta läppar
jag lovar att du aldrig glömmer det
De är kyssta endast
av obetydliga

Svik mig inte
jag lovar att ta emot din kärlek
Vad som helst
Bara inte ensamheten igen




Fri vers av KremlingeN
Läst 502 gånger
Publicerad 2005-07-19 09:24



Bookmark and Share


  Virgo Cinnamon
Du beskriver ensamheten fint.Dikt som berör.
2005-10-05

  RobertD
Människan är inte gjord för att vara ensam. Jag tror man blir galen av ensamhet.
Dikten dryper av längtan, efter närhet och kärlek. Och i såna situationer är vad som helst bättre än ingenting.
"Möt mig och ta mig härifrån", bort från det som är min värld idag. Men ha tålamod för "Väggen av is är tjock".
Gillar den här. Bra språk och känsla. /Robert
2005-07-19
  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN