Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglars tårar

Dränk mig! ropar gullvivan
Jag törstar efter gråt
Jag på dig väntar, skrattar soppen
som med regnmössan alltid står
Under buskar hörs det: Regna!
Det syns tio små minitår
Det duggar på tonårsdrömmar
som bara längtar tills det blir vår
I parken sitter Berra,
med en öl eller kanske två
Han väntar på den där skuren,
som han alltid väntat på
Allt en liten flicka så gärna vill veta av
Är regndroppar
mot en mörk och argsint ocean




Fri vers av KremlingeN
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-07-19 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN