Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fånga en fjäril

Mina vingar är tunna
min kropp är spröd
Smälter samman med solen
dess färg är röd

Mina vingar fladdrar
Jag svävar med dig
Ditt hjärta fladdrar
du tänker på mig

Jag, lik en fjäril
ensam på jakt
Jag fångas av dig
är redo för slakt

Du springer och skrattar
du har mig på lån
Jag skriker och kämpar
Vill ut härifrån

Du leker och skrattar
jag börjar bli matt
Din hand kramas åt
det blir tyst och svart




Fri vers av KremlingeN
Läst 505 gånger
Publicerad 2005-07-19 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN