Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..tjejen som i dagarna blir 12 år, är den som nästan alltid har ett soligt leende att bjuda sina stort tacksamma föräldrar på..


Emelia

Silvervind i silverflöjt
Lyckogrus i solljus höljt
Gryningstimma ett nytt liv
I hjärteblod tas stora kliv
Visketon och sus av ro
att Gud är god det får vi tro




Fri vers av Lia-Lej
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-12 12:24



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Gissa vem jag har på kortet framför mig! Och din underbara silversång stämmer SÅ bra med denna leende, blonda skönhet!
Minsann är Gud god!
2008-08-12

  Michaela Dutius
Helt ljuvlig...som en våg av ljus som strömmar emot en vid genomläsningen.
2008-08-12

  Kalle.O
Underbar!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej