Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..vår nu 15 årige son som fortfarande kan konsten att virvla..


Viktor

Vår grabb, han heter Viktor
han är ett riktigt troll
Han virvlar runt i livet
åt vilket håll spelar mindre roll

Han kan klappa händer
tulta runt och le
Ju mer man ser av honom
ju mera vill man se

Den glädje som flödar
i barnakropp
Gör mig varm
ger mig hopp

Om en så liten kille kan
virvla i barnadans
Då är varje morgondag
alltid värd en egen chans




Fri vers av Lia-Lej
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 12:29



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Ja barnen ger oss hopp!
Vilken underbart troll du har där på Blåsippebacken!
Må han alltid dansa!
"Ju mer man ser av honom
ju mera vill man se" och tänker på vikten av att verkligen SE barnen...
2008-08-12

  Kalle.O
Varm, kärleksfull hyllnig!
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lia-Lej
Lia-Lej