Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadigt på jorden men med stjärnor i min hand

I återkommande drömmar vandrar jag i luften
Promenerar lika enkelt som på marken

Men den svarta myllan har min kärlek
Med det spirande liv som den föder

Helst av allt vill jag ändå stå
Stadigt på jorden men med stjärnor i min hand




Fri vers av Martina Östlin
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-12 12:44



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin