Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blev en fågel






Så snart jag nådde fram till hans enhet

blev jag en fågel,

vars kropp bestod av enhet

och

vars vingar var av evighet.



Det var som om någonting

hände i mitt hjärta

och

jag blev glad

och

fann välbehag i det.



Jag hörde en röst

från himlen som sa:

" Jag älskar Dig "



Jag lyfte mitt huvud

mot himlen

och såg Dig



Då jag vände mitt ansikte

från Dig

såg jag Dig

fortfarande vid havet,

vart jag än vände mig


och


Jag vet nu

att Du vid havet

väntar på mig


Du väntar på mig .......





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 398 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-08-12 13:16



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket vackert
Jag själv tycker fåglar som flyger högt symboliserar Friheten
om det finns nått jag skulle vilja få göra i livet är det att flyga :)
kram ak
2008-08-12

  Alfie M
Vilken fin trygghet du förmedlar här.
Det känns som om du tar bra hand om dig!

Kram
2008-08-12

    Ken Cassel
En enhet
menar du väl

Kramar i massor
*Ler sött*
2008-08-12

  Havsbris
,o)
du gör mig le varmt
och jag blir glad att
kunna läsa något
som ge hopp och
glädje, även om
sorgen finns där,
så klart, det försvinner
icke så där... kan ta
även hela livet, för att
tiden läker ingen sår
av den typ...

men livet finns kvar,
kanske även goda
och kärleksfulla tider
som gör en att le...

tack!!! ,o9
2008-08-12

  Jonathan Ilja
Åh Gud denna texten berörde mitt ömma hjärta. Så vackert!
2008-08-12

    ej medlem längre
Underbart men vemodigt...
2008-08-12

  Smurfan
Fri som en fågel
samtidigt mötte du honom
Fin, gillar
2008-08-12

  Gunilla Karlsson
Vackert som en dröm....
2008-08-12

  Kalle.O
Sådan förtröstansfull trygghet du förmedlar här, vackert!
2008-08-12

  Ewa-Britt Nilson VIP
Vinga på
så skall Du
klart, målet nå!
Skönt skrivet!
************
2008-08-12

    ej medlem längre
Lätthet, ljus, glädje och trygghet ... så upplever jag din fina dikt.
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic