Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag såg honom...

Jag tittade in i ett par stora

vackra ögon.



När jag vaknade upp

ur drömmen


hade han försvunnit.




Spårlöst försvunnen


och helt namnlös.




Fri vers av Smutziee<3
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-12 20:22



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Men drömmar kan vara sååå härliga, eller hur? Synd bara att vissa av dem inte är SANNdrömmar!;-)
2009-05-11

    ej medlem längre
Skitbra <3
2008-08-24

  André Esbjörnson
begär behöver inget namn
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Smutziee<3
Smutziee<3