Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar varma leenden


Leenden (tanka)

när du ler mot mig

värmer du min frusna själ

 

när jag ler mot dig

vaknar rynkorna till liv

vid dina glada ögon 




Bunden vers (Tanka) av desperado
Läst 781 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-13 14:01



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt! : )
2010-02-08

  Dito VIP
mycke glädje i enkla ord
2010-01-08

    Bodil Sandberg
Vilken underbar dikt!!!Plötsligt ser man leendet framför sig..värmer så gott!!!applåder!!
2008-08-19

    Louvisa
Leenden är verkligen något att tanka med.
Härlig dikt som fångar det bra!
2008-08-17

  Kalle.O
Härligt!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado