Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du fylls av inre ljus


ökar dina möjligheter

att påverka din omvärld


Det du ger till andra

är också en gåva till dig själv


Kärlek gör allt och alla vackra

men

framförallt framstår du

som vackrare för dig själv




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 582 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-08-14 12:30



Bookmark and Share


  häxanmara
Bra skrivet.
2008-08-16

  Elaine.S VIP
"inre ljus" lyser ut....vackert vännen.
2008-08-14

  anits VIP
Vackert och tänkvärt skrivit
2008-08-14

    Ken Cassel
Kanonbra skrivet

Kramar
2008-08-14

  * Ammi *
insiktsfullt!
applåd
2008-08-14

    Mr.painter
Mycket braa
2008-08-14

    GaiaKaja
Stark ljuskraft av kärleksvibrationer. Älskvärdhet och självrespekt. Underbart att vägledas av kärlek och möta andra i den känslan. Tack för fin text! kramar
2008-08-14

  papessa
mycket vackert och mjukt diktat, när man fylls av inre ljus, när man är i harmoni, när man är stark i sig själv, då blir man vacker för sig själv och kan ge av sig själv till sin omgivning,
2008-08-14

  J A Nicander
Den gåva Don Juan skulle kunna känna igen, men inte reflektera över. Att älska så osjälviskt är mer än känslor.
2008-08-14

  mare VIP
...mycket fin........
2008-08-14

  Havsbris
Precis så känner
jag mig, och så
klart alla som kan
tar för sig av din
text vännen ;o)

Vackra ord, som
många skulle lära
sig av , eller inte
glömma att vi blir
vackrare av kärleken
vi dela, skratten och
positiv energi...

;o) kram
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic