Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför är ni så kommentarskåta....

 

 

.....att ni som regel (inte undantag) alltid svarar en kommentar genom att skriva en kommentar, på den egna texten?

Ibland kan man såklart vilja förtydliga texten p g a en kommentar så att alla kan se förklaringen men nu menar jag ALLTID (i princip)?

Det har nämligen hänt mig så många gånger nu att jag ser att en text har 9-25 kommentarer och tänker:

-Jaaa, här är kanske en text för mig!

Så jag klickar upp texten med en viss förväntan bara för att finna att det bara är två personer som tjabbar med varandra, alternativt att det egentligen är 3 kommentarer i grunden och resten är svar från författaren och någon tilläggskommentar från en kommentator. 

Givetvis kan ju texten tilltala mig ändå men av någon anledning känner jag mig ditlockad på falska premisser från början och har svårt att ta till mig texten med öppet sinne. Ditlurad känns det som och då vill jag bara gå!

Så är det bara för att synas lite extra som ni gör så eller finns det någon annan, för mig okänd; anledning?

------------------------

Ändå mer irriterande är det när en text har hamnat på läsvärda listan och så är det bara sånt tjabb eller andra egna kommentarer som har gjort att den har hamnat där...*blääää*. Fast det är tydligen så att har man kommit upp på listan så gör man inte det igen på en vecka hur många kommentarer texten än får (eller man själv lägger dit), om det nu är den önskan som ligger bakom?

(vilket gör att den här texten INTE kommer att hamna där och det är jag glad för...hi hi)

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-14 13:13



Bookmark and Share


  noname_realmind
Allt som går till överdrift... tippar av sin egen tyngd till slut, tack och lov... *S*
2008-08-15

  Michaela Dutius
jag kommenterar gärna för att uppmuntra när jag hittar något Jom jag tycker är bra...och det gör jag ofta- denna sajt är fylld med duktiga poeter.
vVssa poeter följer jag - som skrivarvänner eller vänner- och visst kan det göra att det blir en mera personlig touche över kommentaren.
Men jag har aldrig använt kommentarer för att kommunicera...till det finns länken: skicka meddelanden
2008-08-14

  Mats Henricson
Håller med, har tre (3) "egna kommentarsprinciper" : 1. Suverän, MÅSTE kommenteras; 2. Bra ! (applåd!) 3. Läses....
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP