Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är så många ...och ändå alla så unika...


Nuet

Det var då det var nu
det var längsen

några så nära du
några sekunder fler

som jag såg att vi var
mer än tankar och ord

och vi var alla vi
många fler på vår jord




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna