Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad i Haiku Förvandlingar, 2004


Tunn som lövet



Den gamles skugga
tunn som lövet om hösten
faller på din sko




Bunden vers (Haiku) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 877 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-14 23:36



Bookmark and Share


    baruk
Gillas även.
2009-12-27

  Sanna i badet VIP
Vackert om tiden. Gillar den.
2008-10-10

  Anders P VIP
en vacker bild i haikuns form
2008-09-17

  Quasimodo
Härligt skön haiku om det sköra med livet och varat !!!
2008-08-27

    ej medlem längre
Fin känsla i denna!
2008-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)