Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fick tanken, och insåg, att många många haft den innan mig.


Alla vi

När jag upplevde

att jag måste rensa
mina tankar...

insåg jag

att jag inte var först
med det...

och jag förstod

att jag inte
var ensam ...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna