Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar eller verklighet

Vi är så många på vår jord
och vi blir fler jag nyss förstod

att alla nu kan få sin plats
att hänge sig utan förakt

och utan något maktmissbruk
eller att göra andra sjuk

Nej kom och låt oss dansa runt
i en vacker ring och tänka sunt

så låt ass bara leva i fred
och alla alla kan vara med

på resan in i fredens rike
man aldrig tidigare sett dess like

Du säger det är drömmar blott
jag säger handla och det är fort...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-15 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna