Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden Tellus...

Jag har en jordglob vid min sida

den sprider sitt ljus på bordet
om önskningar och drömmar

den väcker tankar om ett gigantiskt klot

men dock så skör
om vi inte gör

något ...

själva...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-08-15 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna