Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är en dikt som jag skrev en dag när det regnade och jag hade tråkigt...


Ensam i regnet

Regnet öser ner.
Jag står ensam i ett regn.
Jag ser dropparna bli pölar.
Vid vattnet ser jag en and.
Den försöker hitta ett skydd från regnet.
Långt borta hör jag muller.
I mitt hjärta regnar det också.
Du sa hej då och gick.
Nu står jag här.

Ensam i regnet.




Fri vers av Annelie E.B
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-20 14:03



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
"Jag ser dropparna bli pölar
Vid vattnet ser jag en and"

Dessa rader är för mig vackra...

jag brukar själv tycka regn är uppfriskande och renande.
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Annelie E.B
Annelie E.B